演奏樂器對大腦的益處 – 安妮塔‧柯林斯

When you listen to music, multiple areas of your brain become engaged and active. But when you actually play an instrument, that activity becomes more like a full-body brain workout. What’s going on? Anita Collins explains the fireworks that go off in musicians’ brains when they play, and examines some of the long-term positive effects of this mental workout.

當聽音樂時,腦裡多處變得忙碌與活躍。但當實際地彈奏樂器時,這活動變得更像是大腦的­全身鍛鍊。這是怎麼回事? 安妮塔‧柯林斯將為您解說,當音樂家彈奏時,在他們腦內施放的煙火,以及探討這腦鍛鍊­所帶來的一些長期正面影響力。

影片來源:http://ed.ted.com

對「演奏樂器對大腦的益處 – 安妮塔‧柯林斯」的一則回應

Add yours

  1. 引用通告: 新鋭藝術

發表迴響

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

在WordPress.com寫網誌.

向上 ↑

%d 位部落客按了讚: